Víme, jak udělat
dobrou zmrzku

Příprava dobré zmrzky, to je tak trochu alchymie. Je mnoho faktorů, které mají na přípravu kvalitní zmrzliny zásadní vliv. Začneme pro tentokrát od konce.

Jak by měla dobrá zmrzlina vypadat a chutnat?


Zmrzlina musí být jemná, hladká, nadýchaná a lehce se rozpouštějící ve vašich ústech. Dávejte si pozor na krystalky ledu! 

Jak má být velká porce zmrzliny?


Nezapomínejte na správnou míru! Námi doporučená gramáž točené zmrzliny je pro malou porci 80 g, pro velkou porci 120 g.  

Jak směs připravit?

Dbejte na postup uvedený na obalu - léta zkušeností dělají mistry. 

Jak směs objednat?

K dispozici máme naši zmrzlinový po celé ČR – jsou k dispozici 7 dní v týdnu. Stačí zvednout telefon, napsat sms nebo e-mail a jsou vám k dispozici. 

Jakou směs použít?

TOJE jasné! TOJE.

Jaký stroj vybrat?

Existují různé typy zmrzlinových strojů: jednopákové, třípákové, pětipákové nebo samoobslužné. Samostatné na kolečkách nebo menší - sloužící k instalaci na prodejní pult. Zmrzlinové stroje dokážou najednou vyrábět jeden druh, dva druhy nebo mix. Jednotlivé zmrzlinové stroje se liší velikostí zásobníků a rychlostí produkce zmrzliny a mírou nášlehu.

Potřebujete pomoct s výběrem správného zmrzlinového stroje? Neváhejte se obrátit na některého obchodního zástupce z naší zmrzlinové roty.

stroj2
stroj2